CNC verspanen bij Duiker Mechanical: nauwkeurig en betrouwbaar

Voor computergestuurd CNC verspanen moet u bij machinefabriek Duiker Mechanical in Zoetermeer zijn. In ons hypermoderne machinepark hebben we alle CNC-draaimachines, -freesmachines en -kotterbanken die nodig zijn voor de nauwkeurige verspaning van uw onderdelen en producten.

Duiker Mechanical in Zoetermeer

Machinefabriek Duiker Mechanical legt zich al sinds 1919 toe op het CNC verspanen van (samengestelde) onderdelen voor de hoogwaardige industrie. Wij draaien, frezen en kotteren voor internationale original equipment manufacturers (OEM'ers) die werkzaam zijn in de petrochemie, de olie- en gasindustrie en de duurzame industrie. Ook vliegtuig-, scheeps- en machinebouwers laten hun componenten nauwkeurig CNC verspanen in het machinepark van Duiker Mechanical. De hoge klanttevredenheid blijkt wel uit ons ISO-9001 keurmerk.

Waarom CNC verspanen bij Duiker?

  • Hypermodern en uitgebreid machinepark
  • Nuchter, flexibel en betrouwbaar
  • Kennis en ervaring sinds 1919

Meer informatie?

Wilt u meer weten over CNC verspanen in het computergestuurde machinepark van Duiker Mechanical? Dan kunt u onderstaand contactformulier invullen. U kunt ons natuurlijk ook een e-mail sturen (info@duikerme.nl).