Hoogwaardig freeswerk

Voor hoogwaardig freeswerk bent u bij Duiker Mechanical aan het juiste adres. Wij verzorgen het freeswerk dat u nodig heeft, voor kleine en grote series van middelgrote tot kleine afmetingen. Ons ervaren personeel werkt met moderne machines en levert enkel het beste freeswerk.

Dit is Duiker Mechanical
Duiker Mechanical is al bijna 100 jaar dé specialist als het gaat om freeswerk. We leveren voornamelijk aan OEM'ers die wereldwijd handelen, zoals die uit de machinebouw, scheepsbouw en vliegtuigbouw. Met de kwaliteit en betrouwbaarheid die wij leveren, bent u verzekerd van goed freeswerk. We zijn ISO-9001: 2008 gecertificeerd en leveren volgens de norm van verschillende classificatiebureaus.

Precies wat u nodig heeft
Met ons freeswerk krijgt u precies wat u nodig heeft, van series van enkele millimeters tot 1200 millimeter in vele materiaalsoorten, van gietijzer, gietstaal, inconel, duplex tot aluminium en RVS. Bij ons kunt u zelfs terecht voor 5 assig frezen. Natuurlijk zorgen wij ook voor eventuele voor- en nabehandelingen.

Daarom Duiker voor uw freeswerk:

  • ISO-9001: 2008 gecertificeerd
  • Modern computergestuurd machinepark
  • Kennis en ervaring van bijna 100 jaar

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over het freeswerk dat wij leveren? Neem dan contact op. Wij zijn u graag van dienst. Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@duikerme.nl.