Honen voor een goed resultaat

Met het honen van uw producten wordt onder andere de maatnauwkeurigheid, ruwheid en rondte van gaten en cilinders verbeterd. Dit kan gebruikt worden ter reparatie of voor het herstellen van gaten na CNC draaien, ruimen of kotteren.

Over ons
Al bijna honderd jaar is Duiker Mechanical expert op het gebied van draaien, frezen, kotteren en honen. Met deze kennis en ervaring zorgen wij altijd voor een hoogwaardige kwaliteit van producten. Met ons ISO-9001: 2008 certificaat leveren wij aan internationale OEM'ers als de petrochemische industrie, de vliegtuigbouw, de scheepsbouw en de machinebouw. Ook voor u staan we uiteraard klaar.

Honen tot op de 0,1 μm
Met onze computergestuurde machines kunnen wij honen tot Ra 0,1 μm. De maximale hoonlengte is 1000 mm en de maximale hoondiameter is 140 mm. Daarbij is honen een goedkope manier voor het bijwerken van gaten met een korte insteltijd en bewerkingstijd. Kies voor de optimale bewerking, kies voor honen door Duiker:

  • Tot Ra 0,1 μm
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • ISO-9001: 2008 certificaat

Meer weten?
Wilt u meer weten over de mogelijkheid van het honen van uw producten? Neem dan snel contact op via het contactformulier of via e-mail: info@duikerme.nl.