Kotteren voor het beste eindresultaat

Is uw product toe aan kotteren? Met kotteren maakt Duiker Mechanical gaten en cilinders zuiver rond. Kotteren is een speciale verspanende techniek waarbij het gereedschap in of om het werkstuk draait. Omdat er met een beitel gewerkt wordt, ontstaat er een gat met een, zoals gezegd, zuiver ronde vorm van een zeer hoge nauwkeurigheid.

Dit is Duiker Mechanical
Duiker Mechanical is specialist op het gebied van plaatbewerking. Voor frezen, honen en kotteren bent u bij ons aan het juiste adres. Op basis van onze bijna 100 jaar aan ervaring weten wij hoe we kwaliteit moeten garanderen. Met ons ISO-9001: 2008 certificaat leveren we hoogwaardige producten aan bedrijven in de scheepsbouw, de machinebouw, de vliegtuigbouw en de petrochemische industrie. Ook voor u staan we uiteraard klaar.

Hoge nauwkeurigheid
Via kotteren wordt een zeer hoge precisie bereikt. Dit kan gebruikt worden voor nieuwe producten, maar ook voor het herstellen van oude producten. Met onze kotterbanken kunnen we producten kotteren met een opspanmogelijkheid tot 1600x1400x1500 (LxBxH) en een verplaatsing van 2000x1500x1450 (XxYxZ). Kies voor ervaring en kwaliteit, kies voor Duiker Mechanical:

  • ISO-9001: 2008 certificaat
  • Bijna 100 jaar ervaring
  • Moderne kotterbank

Meer weten?
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van kotteren? Neem dan contact op met onze medewerkers. Zij zijn u graag van dienst. Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar: info@duikerme.nl.