Langdraaien

Op zoek naar goede kwaliteit langdraaien? Bij Duiker Mechanical bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij kunnen veel verschillende materialen langdraaien en met onze bijna 100 jaar lange ervaring zorgen we voor een uitstekende kwaliteit. Ons modern machinepark wordt bediend door vakkundig personeel dat ook voor u klaar staat.

Over Duiker Mechanical
Duiker Mechanical is dé specialist wat betreft langdraaien, frezen en andere materiaalbewerkingen. Met deze ruime ervaring en onze kennis bewerken we op efficiënte wijze complexe producten. Niet voor niets zijn wij een gewaardeerde leverancier van OEM'ers in de sectoren machinebouw, scheepsbouw en vliegtuigbouw.

Betrouwbare kwaliteit
Met Duiker Mechanical bent u verzekerd van betrouwbare kwaliteit bij het langdraaien. Wij zorgen ervoor dat de productietijd van het langdraaien kort is, met behulp van onze moderne langdraaibanken. De maximale lengte is 4000 mm en de maximale draaidiameter boven het bed is 1000 mm, terwijl de maximale draaidiameter boven de slede 585 mm is. Bij ons kunt u dus terecht voor het langdraaien van elk product.

Daarom kiest u voor Duiker:

  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Moderne machines
  • Jarenlange kennis en ervaring

Contact
Wilt u uw product bij ons langdraaien? Neem dan contact op voor het bespreken van de mogelijkheden. Dit kan via het contactformulier of via e-mail: info@duikerme.nl.