Alle soorten metaalbewerkingen

Bent u op zoek naar gewone of specifieke metaalbewerkingen? Dan is Duiker Mechanical hét adres voor u. Voor alle soorten metaalbewerkingen voor veel soorten metaal voeren wij verspanende bewerkingen uit. Of het nu gaat om enkelstuks of grote series, wij verzorgen de metaalbewerkingen voor u.

Wie zijn wij?
Wij zijn Duiker Mechanical, dé specialist als het om metaalbewerkingen gaat. Met bijna 100 jaar ervaring zijn we een betrouwbare partner voor veel OEM'ers, zowel in de scheepsbouw, de machinebouw als in de petrochemische industrie. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, daarom zijn wij ook ISO-9001:2008 gecertificeerd. Vanaf de aankoop van materiaal tot aan de aflevering van het eindproduct staan wij voor hoogwaardige kwaliteit.

Betrouwbaarheid en kwaliteit
Met ons vakkundig personeel en moderne machinepark kunnen wij alle gewenste metaalbewerkingen uitvoeren, van langdraaien tot honen. Zelfs 5 assig frezen is bij ons mogelijk. Voor kwalitatieve en betrouwbare metaalbewerkingen kiest u dus Duiker Mechanical:

  • ISO-9001:2008 gecertificeerd
  • Al bijna 100 jaar ervaring
  • Alle mogelijke metaalbewerkingen

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden wat betreft metaalbewerkingen voor uw producten? Neem dan contact op via het contactformulier of via e-mail: info@duikerme.nl. Onze medewerkers staan voor u klaar.