Hoogwaardig metaaldraaien

U zoekt een specialist voor metaaldraaien? Dan heeft u die nu gevonden. Duiker Mechanical is dé expert als het gaat om metaaldraaien. Ons vakkundig personeel bedient zelf de uiterst moderne machines voor dit metaaldraaien. Hierdoor bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit. Met onze jarenlange kennis en ervaring helpen wij ook u graag verder.

Duiker Mechanical
Duiker Mechanical houdt zich al sinds 1919 bezig met metaaldraaien. Door steeds te innoveren en met de nieuwste technieken mee te gaan, hebben wij een schat aan kennis en ervaring opgebouwd. Hiermee zijn wij vele klanten van dienst. Deze klanten zijn voornamelijk internationale OEM'ers in de sectoren Vliegtuigbouw, scheepsbouw, machinebouw. We zijn verder ISO-9001: 2008 gecertificeerd en leveren volgens de regels en normen van verschillende classificatiebureaus, zoals DNV, Lloyds, ABS, BV en GL.

Op maat gemaakt
Het metaaldraaien gebeurt altijd volledig naar uw wensen. Onze medewerkers stemmen het productieproces af op uw ideeën met betrekking tot kwaliteit en flexibiliteit. Met onze computergestuurde machines kunnen wij met het metaaldraaien een hoogwaardige, constante kwaliteit leveren. Omdat u iets goeds in handen wilt hebben, kiest u voor Duiker Mechanical:

  • Onze medewerkers beschikken over brede kennis en ruime ervaring
  • Ons bedrijf voldoet aan normen classificatiebureaus (ISO-9001: 2008)
  • We zijn klant- en servicegericht

Contact
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van metaaldraaien bij Duiker Mechanical? Neem dan contact op. Stuur een e-mail naar: info@duikerme.nl of vul het contactformulier in.