Hoogwaardig verspanen

Voor verspanen bent u bij Duiker Mechanical aan het juiste adres. Wij gebruiken verschillende technieken voor het verspanen, zoals draai en freeswerk en kotteren. Wat u ook wilt verspanen, het is vrijwel altijd mogelijk, met afmetingen van enkele millimeters tot wel 1200 mm. en voor bijna elk materiaal. Bij ons kunt u verder terecht voor zowel enkelstuks als grote series.

Wie zijn wij?
Wij zijn specialist in verspanen en al sinds 1919 werkzaam in deze sector. Kwaliteit staat bij ons voorop. We realiseren dit door middel van een modern en uitgebreid machinepark, vakkundig personeel en heldere communicatie. Onze klanten waarderen dit en komen daarom altijd bij ons terug. We leveren aan verschillende sectoren, zoals de olie- en gasindustrie, machinebouw, vliegtuigbouw en scheepsbouw. Ook voor u staan wij klaar.

Precies wat u wilt
Wij stemmen het verspanen af op u wensen. Daarom bespreken wij voor het verspanen met u wat u precies wilt. Vervolgens zorgen onze vakmensen dat de producten op het gewenste tijdstip klaar zijn met de gewenste kwaliteit. Zo bent u altijd verzekerd van hoogwaardige producten. Deze werkwijze is beloond met ISO-9001: 2008 certificaat. Omdat u kwaliteit wilt, kiest u voor Duiker Mechanical:

  • Specialist in verspanen
  • ISO-9001: 2008 certificaat
  • Klantgericht

De mogelijkheden
Wilt u weten wat de mogelijkheden van verspanen zijn bij Duiker Mechanical? Onze medewerkers informeren u graag. Neem contact op via e-mail: info@duikerme.nl of via het contactformulier.